Speleologie? Speleokomedie?...Všechno!

 

Návštěvní kniha

Datum 27.09.2012
Vložil Smíšek
Titulek Re: Re: Nějak se to v Krasu kazí

Ctihodný a nevinný občan byl přichycen při krádeži dřeva v Národní přírodní rezervaci, s autem a vozíkem naloženým, že náprava praskala....a s kouřící motorovou pilou v ruce....:o)))
Chudák malý....přijde tuhá zima a bude si muset nakrást jinde....

Datum 28.09.2012
Vložil Parní mlýny Hurych a synové s.r.o.
Titulek Re: Re: Re: Nějak se to v Krasu kazí

Je to tak. Bohužel tento ctihodný nevinný občan s kouřící motorovou pilou to měl na dobré slovo povoleno od polesného ze Sloupa. Ten však, aby si zachránil svoji prdel, vše popřel, protože to neměl písemně povoleno zase se svoji šéfkou. Tak toho chlapíka potopil. Co by bylo s Pustým Žlebem nebýt tohoto nevinného ctihodného občana? Byl by absolutně neprůjezdný a zatarasený popadanými kmeny a turisti by nadávali na SCHKO, že mají v lese bordel. Tak si to na té SCHKO přeberte. Komu tím pomůžete, dát někomu flastra desítku, když je to pouze přesun peněz do státního rozpočtu. Zaplatí se tak nějaká dávka pro nepřízpůsobivího, ale mezi místními to dělá zlou krev. Mělo se to řešit na místě s vysvětlením, děláte z občanů zločince.

Datum 05.10.2012
Vložil Aleš
Titulek Re: Re: Re: Re: Nějak se to v Krasu kazí

Já to slyšel tak, že dotyčný občan měl nelegálně kopii klíčů od závory do žlebu a dřevo tam kradl opakovaně ve velkém - i přes několikeré varování. Uložená pokuta je asi nejnižší možná za takovou činnost.

Datum 10.09.2012
Vložil Janek
Titulek Není to poustevník?

https://www.lidovky.cz/slovenska-police-resi-pripad-ztraceneho-cecha-f4d-/ln_zahranici.asp?c=A120910_175353_ln_zahranici_jv

Datum 11.09.2012
Vložil francimus
Titulek Re: Není to poustevník?

...Není. Poustevníka nedávno zatkli na Minoritské. Protože kladl odpor, tak si ho policajti možná pár dní nechají...

Datum 11.09.2012
Vložil Janek
Titulek Re: Re: Není to poustevník?

Nad Salmovkou u Macochy byl v neděli celý den jakýsi zarostlý člověk, co hrál na píšťalu uprostřed turistického chodníku a zjevně žebral. Dělá s tím CHKO něco nebo je žebrota ve schválených činnostech NPR Vývěry Punkvy? Vybírat peníze na můstek to ne ale za průchod ano?

Datum 17.08.2012
Vložil Oťas
Titulek Co se děje v Ostrově?

Je až s podivem, že to nikomu nevadí. Je dobře, že jsme toho pána nepustili
do Amatérek, Pikovek, Hlubokáčů, Společňáků a pod. Co by z toho udělal, asi atrakci, podobnou té v Ostrově. Je to strašné, velmi strašné.
Oťas

Datum 17.08.2012
Vložil Dalda
Titulek Re: Co se děje v Ostrově?

omg, co je tohle zase za zachvat?

Datum 19.08.2012
Vložil C.
Titulek Re: Co se děje v Ostrově?

Co se v Ostrově stalo, Otasi? Nic jsem neslyšel, nikdo se mi o něčem takovém nezmínil. Vidím ale, že jsi pořádně rozčilený, má to asi důvod...
C. :-))

Datum 20.08.2012
Vložil Oťas
Titulek Re: Re: Co se děje v Ostrově?

Ahoj Celdo,
já snad nejsem ani tak rozčilený, ale spíše mě mrzí, že nejmenovaná zážitková agentura udělala na vstupu do ostrovského kanálu, to co udělala a tato agentura má určité plány v Lidomorně na Holštejnsku a už vidím jak to dopadne i zde a asi nezůstane jen u toho. Chudáci nepřístupné jeskyně na Holštejně, kde se Jirka Moučka nadřel za celý svůj život.
Ale to je na delší rozpravu, spíše si napíšeme jinak, než přes Franciho návštevní knihu.
Měj se pěkně
Oťas