Speleologie? Speleokomedie?...Všechno!

Návštěvní kniha

Datum 22.07.2009
Vložil francimus
Titulek Re: skvělé stránky

Dobrý den a děkuji za pochvalu. To, že nepotřebujete adrenalín, obdiv kamarádek, či křížek za absolvovanou lokalitu (nepíšete o tom), ale potřebu "širších souvislostí" Vás už může zvolna řadit mezi dobré jeskyňáře. Na mém webu v odkazech, nebo na speleo.cz najdete jednotlivé ZO, fungující pod ČSS. Většinou tam mají kontaktní adresy, nebo telefon. Nebojte se s někým domluvit a postupně si podmínky, kolektiv, nebo lokality a činnost jednotlivých organizací vyzkoušet. Každá ZO má jinou oblast, různou činnost, zaměření, věkové složení, nebo jinak obtížné lokality. Mají na nováčky různé nároky. Některé se scházejí párkrát do roka, jiné každý víkend. Někdo žádá hotové jeskyňáře, druhým je to jedno a berou každého. Standardně na práci je jeskyňářů vždy málo. Pokud Vám vyhovuje aktivní skupina, určitě to z prezentace skupiny vycítíte, obraťte se na nějaké jednotlivce z těchto skupin, pomůžou vám v začátcích a poradí co pořídit, nebo koupit a uvedou Vás do kolektivu. Základ speleologické práce je dobrý kolektiv, bez toho nejsou výsledky žádné, ostatní je vedlejší. Momentálně jsem členem skupiny Tartaros (ZO 6-16), jsem hodně nestranný a konec konců se můžete obrátit i na mě. Adresa je vlevo, stanovy ČSS a jiné podmínky a výhody na speleo.cz (web České speleologické společnosti).

© francimus

Vytvořeno službou Webnode